Led scherm huren

Nieuws

Waarom een ledscherm huren?

Voor winkels of bedrijven is het noodzakelijk om reclame te maken. Klanten hebben heel veel keuze in producten of merken en dus is het van groot belang om u te onderscheiden en de klanten naar u te lokken! Daarvoor moet je goed zichtbaar zijn!

Read more

Een ledscherm huren tijdens Corona tijden?

Sinds 18 maart is België in lockdown. Bedrijven, overheidsdiensten, winkels, … moeten hierdoor heel wat informatie communiceren en hiervoor kan u op ons rekenen!Zoekt u een eenvoudige, duidelijke en goedkope manier om aan te kondigen wanneer uw zaak heropent of dat de klanten via de webshop kunnen blijven bestellen? Huur een ledscherm bij ledwagenhuren!

Read more

Zelf een ledscherm ophalen?

Wil je een ledscherm huren en dit zelf komen ophalen om op transportkosten te besparen? (vanaf 1 maand verhuur rekenen we geen transport aan)

Read more

Het verschil in prijs tussen de Ledschermen

Wil u graag een ledscherm huren? Wij leggen graag uit waarmee u rekening moet houden!

Read more

Ledpower vernieuwt zijn Ledschermen!

Terwijl veel concurrenten nog ledschermen verhuren van pixelpich 10, beschikken wij bij LedPower over ledschermen van P4-kwaliteit (hoe lager de P-waarde, hoe meer pixels per m², hoe hoger de kwaliteit).

Read more

Huur een ledscherm en beleef het EK voetbal alsof u in het stadion aanwezig zou zijn !

We verwachten een gigantische vraag naar grote ledschermen tijdens het EK, dus is de boodschap: Speel kort op de bal en reserveer nu al jouw scherm voor 2021.

We hebben verschillende formaten ( van 4 tot 15m²) en bieden telkens top kwaliteit ledschermen aan!

Read more

Huur een ledscherm voor de festivals!

Wil je toch een zomer feestje in kleine kring maken met je vrienden en een digital festival zoals Tomorrowland live op een Ledscherm beleven?

Er zijn al totaal oplossingen vanaf 350€ ( Ledscherm en geluid! )

Read more