Led scherm huren

Mobile advertising
Your future,
Our expertise

Je wil een mobile led display huren voor je volgende event of reclamecampagne? Een goed idee, want ledschermen zijn multifunctioneel, hebben een hoge resolutie en een groot bereik. Daarnaast kan je onze ledschermen huren voor een dag, een week, een maand ...

Ik wil een led scherm huren!

Laatste nieuws

Een ledscherm huren tijdens Corona tijden?

Sinds 18 maart is België in lockdown. Bedrijven, overheidsdiensten, winkels, … moeten hierdoor heel wat informatie communiceren en hiervoor kan u op ons rekenen!Zoekt u een eenvoudige, duidelijke en goedkope manier om aan te kondigen wanneer uw zaak heropent of dat de klanten via de webshop kunnen blijven bestellen? Huur een ledscherm bij ledpower!

Lees meer

Een ledscherm om te adverteren

Wil jij meer klanten voor jouw zaak? Wil jij opvallen tussen alle andere andere concurrenten van jouw branche? Wij geloven er voor de volle 100% in dat een Ledscherm het meest efficiënte "in real life" reclamemiddel is?

Lees meer

Verschillende soorten led schermen

Als jullie op zoek zijn naar een Led scherm vinden jullie heel veel info en verschillende namen: Indoor LED scherm, Outdoor LED scherm, LED Displays, LED Screens, LED Walls, LED wagens,...

Lees meer

Waarom een
led scherm huren?

Mobiel

Van je feestzaal tot je oprit: zet onze LED scherm op de plek waar jij in het oog wil springen. Binnen of buiten. Weer of geen weer.

Hoge resolutie

Een haarscherpe beeldkwaliteit. Top voor het uitzenden van een live match, je volgende promovideo of foto’s.

Groot bereik

5,6 of 8m2, of groter: kies het LED scherm dat bij je ambities past. En wij doen de rest. Van het vervoer tot de installatie en de internetverbinding*.

Ik wil een ledscherm huren!

*Afhankelijk van de 4G-dekking.

Een ledscherm huren
in 3 stappen

Led scherm lidl

1. Kies je scherm

We hebben schermen van 5,6,8 of 15 m2. Elk outdoor led scherm heeft andere eigenschappen en troeven. Ontdek alle info over onze ledschermen in de technische fiches van onze mobile led displays. Ander formaat scherm nodig?

Vraag een offerte op maat!
Ledscherm huren

2. Kies je formule

Huur een LED scherm voor één of meerdere dagen. We verhuren onze mobile led displays voor één dag vanaf 350 euro all-in. En hoe langer jij het outdoor LED scherm huurt, hoe voordeliger het wordt.

Led scherm huren opendeurdagen

3. Vraag een offerte

Via het contactformulier vraag je een offerte op maat van je volgende project aan. We bezorgen je binnen 24 uur een prijs inclusief verplaatsing vanuit Mechelen. Zo kan je meteen de knoop doorhakken. Gemakkelijker kan niet, toch?

Nice to meet you

Jeremy is de man achter msol.be, foto-booth.be, insta-print.be, mirrorbooth.be en www.ledpower.be. Waarom hij ledschermen verhuurd? Als reclameboy met een technische achtergrond beseft hij maar al te goed dat de toekomst van advertising mobile is. Wil je meer weten over mobile advertising? Shoot!

+ De trend van het moment +

Een photobooth op je event!

+ Custom-made multimedia? +

  • Een promopresentatie of - video op maat van het ledscherm van je keuze.
  • Op maat gemaakte interactieve elementen op het led scherm.
  • Integratie van Twitter, Instagram, ... voor extra interacties op je event.
  • Ontdek ook ons nieuw product, de instaprint!

Happy clients

Led scherm gym4you

“We hebben even getwijfeld of we zouden investeren in de huur van een ledscherm. Vandaag zijn we superblij dat we het hebben aangedurfd, want de kleine investering verdient zich veelvoudig terug. Mensen die we anders niet bereiken, stonden plots in onze winkel!”

Tim Collignon, Gym4You

lescherm transporthwillems

“Toen we op zoek waren naar nieuwe vrachtwagenchauffeurs hebben we een ledscherm ingezet en in een mum van tijd vonden we de chauffeurs die we zochten. Daarnaast verliep de samenwerking met www.ledpower.be uitstekend!”

Patricia Willems, Transport Henri Willems

Led scherm ggtechnics

“Om meer visibiliteit in de buurt te krijgen, hebben wij een ledscherm gehuurd. Ideaal om onze laatste realisaties en lopende promoties te tonen aan het grote publiek. Een schot in de roos!”

Geert Goossens, GG technics