Led scherm huren

Mobile advertising
Your future,
Our expertise

Je wil een mobile led display huren voor je volgende event of reclamecampagne? Een goed idee, want ledschermen zijn multifunctioneel, hebben een hoge resolutie en een groot bereik. Daarnaast kan je onze ledwagens huren voor een dag, een week, een maand ...

Ik wil een led scherm huren!

Laatste nieuws

Huur een ledscherm voor de festivals!

Wil je toch een zomer feestje in kleine kring maken met je vrienden en een digital festival zoals Tomorrowland live op een Ledscherm beleven?

Er zijn al totaal oplossingen vanaf 350€ ( Ledscherm en geluid! )

Lees meer

Huur een ledscherm en beleef het EK voetbal alsof u in het stadion aanwezig zou zijn !

We verwachten een gigantische vraag naar grote ledschermen tijdens het EK, dus is de boodschap: Speel kort op de bal en reserveer nu al jouw scherm voor 2021.

We hebben verschillende formaten ( van 4 tot 15m²) en bieden telkens top kwaliteit ledschermen aan!

Lees meer

Ledpower vernieuwt zijn Ledschermen!

Terwijl veel concurrenten nog ledschermen verhuren van pixelpich 10, beschikken wij bij LedPower over ledschermen van P4-kwaliteit (hoe lager de P-waarde, hoe meer pixels per m², hoe hoger de kwaliteit).

Lees meer

Waarom een
led scherm huren?

Mobiel

Van je feestzaal tot je oprit: zet onze ledwagen op de plek waar jij in het oog wil springen. Binnen of buiten. Weer of geen weer.

Hoge resolutie

Een haarscherpe beeldkwaliteit. Top voor het uitzenden van een live match, je volgende promovideo of foto’s.

Groot bereik

4m2, 6 m2, of groter: kies het scherm dat bij je ambities past. En wij doen de rest. Van het vervoer tot de installatie en de internetverbinding*.

Ik wil een ledscherm huren!

*Afhankelijk van de 4G-dekking.

Een ledscherm huren
in 3 stappen

Led scherm lidl

1. Kies je scherm

We hebben schermen van 4,5,6 of 15 m2. Elk outdoor led scherm heeft andere eigenschappen en troeven. Ontdek alle info over onze ledwagens in de technische fiches van onze mobile led displays. Ander formaat scherm nodig?

Vraag een offerte op maat!
Ledscherm huren

2. Kies je formule

Huur een ledwagen voor één of meerdere dagen. We verhuren onze mobile led displays voor één dag vanaf 350 euro all-in. En hoe langer jij het outdoor led scherm huurt, hoe voordeliger het wordt.

Led scherm huren opendeurdagen

3. Vraag een offerte

Via het contactformulier vraag je een offerte op maat van je volgende project aan. We bezorgen je binnen 24 uur een prijs inclusief verplaatsing vanuit Mechelen. Zo kan je meteen de knoop doorhakken. Gemakkelijker kan niet, toch?

Nice to meet you

Jeremy is de man achter msol.be, foto-booth.be, insta-print.be en www.ledpower.be. Waarom hij ledschermen verhuurd? Als reclameboy met een technische achtergrond beseft hij maar al te goed dat de toekomst van advertising mobile is. Wil je meer weten over mobile advertising? Shoot!

+ De trend van het moment +

Een photobooth op je event!

+ Custom-made multimedia? +

  • Een promopresentatie of - video op maat van het ledscherm van je keuze.
  • Op maat gemaakte interactieve elementen op het led scherm.
  • Integratie van Twitter, Instagram, ... voor extra interacties op je event.
  • Ontdek ook ons nieuw product, de instaprint!

Happy clients

Led scherm gym4you

“We hebben even getwijfeld of we zouden investeren in de huur van een ledscherm. Vandaag zijn we superblij dat we het hebben aangedurfd, want de kleine investering verdient zich veelvoudig terug. Mensen die we anders niet bereiken, stonden plots in onze winkel!”

Tim Collignon, Gym4You

lescherm transporthwillems

“Toen we op zoek waren naar nieuwe vrachtwagenchauffeurs hebben we een ledscherm ingezet en in een mum van tijd vonden we de chauffeurs die we zochten. Daarnaast verliep de samenwerking met www.ledwagenhuren.be uitstekend!”

Patricia Willems, Transport Henri Willems

Led scherm ggtechnics

“Om meer visibiliteit in de buurt te krijgen, hebben wij een ledscherm gehuurd. Ideaal om onze laatste realisaties en lopende promoties te tonen aan het grote publiek. Een schot in de roos!”

Geert Goossens, GG technics