Led scherm huren

Een ledscherm huren tijdens Corona tijden?

Een ledscherm huren tijdens Corona tijden?

Sinds 18 maart is België in lockdown. Bedrijven, overheidsdiensten, winkels, … moeten hierdoor heel wat informatie communiceren en hiervoor kan u op ons rekenen!Zoekt u een eenvoudige, duidelijke en goedkope manier om aan te kondigen wanneer uw zaak heropent of dat de klanten via de webshop kunnen blijven bestellen? Huur een ledscherm bij ledpower! Het zijn moeilijke tijden voor vele bedrijven. Reclame maken is noodzakelijk, maar door de crisis beschikt u misschien over een beperkter budget om een ledscherm te huren. Wij bieden u 3 voordelige oplossingen:

  1. Huur uw ledscherm samen met een ander bedrijf en deel de kosten.
  2. Werk samen met een bedrijf op een andere locatie. Dit is een unieke kans om op 2 plaatsen reclame te maken voor een kleinere kost. Wij verplaatsen het outdoor ledscherm tijdens deze maand naar de andere zaak en u verdubbelt uw reclamegebied.
  3. Wil u het nog goedkoper? We zetten een slide van ons bedrijf op het ledscherm en verminderen de huurprijs met 15% en rekenen geen transportkosten!

Neem snel contact met ons op om uw ledscherm te huren!

Wil je een LED scherm huren? Contacteer ons via info@ledpower.be of telefonisch op volgende nummer 0471/31.86.95


Ik wil een ledscherm huren!

Laatste nieuws

Een ledscherm huren tijdens Corona tijden?

Sinds 18 maart is België in lockdown. Bedrijven, overheidsdiensten, winkels, … moeten hierdoor heel wat informatie communiceren en hiervoor kan u op ons rekenen!Zoekt u een eenvoudige, duidelijke en goedkope manier om aan te kondigen wanneer uw zaak heropent of dat de klanten via de webshop kunnen blijven bestellen? Huur een ledscherm bij ledpower!

Lees meer

Een ledscherm om te adverteren

Wil jij meer klanten voor jouw zaak? Wil jij opvallen tussen alle andere andere concurrenten van jouw branche? Wij geloven er voor de volle 100% in dat een Ledscherm het meest efficiënte "in real life" reclamemiddel is?

Lees meer

Verschillende soorten led schermen

Als jullie op zoek zijn naar een Led scherm vinden jullie heel veel info en verschillende namen: Indoor LED scherm, Outdoor LED scherm, LED Displays, LED Screens, LED Walls, LED wagens,...

Lees meer