Waarom winkels een ledscherm huren voor promoties

De manieren waarop winkeliers hun bedrijven en waren kunnen adverteren zijn exponentieel toegenomen in de afgelopen tien jaar. Van flyeren tot online reclames, soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Maar wist u dat er een manier is om op een moderne manier klanten naar uw winkel te trekken, gewoon bij u op het terrein of in de winkelstraat? Wij bij Ledpower hebben het dan natuurlijk over een mobiel ledscherm. De manier om op een opvallende manier uw winkel, uw producten en uw aanbiedingen te laten zien

Wat is een mobiel led scherm?

Het concept is eigenlijk heel simpel: een ledscherm is een type billboard dat gebruikt kan worden om persoonlijke reclame te laten zien aan uw bezoekers, maak ook aan voorbijlopende en voorbijrijdende shoppers.

Het mobiele led scherm van Ledpower kan geheel op zichzelf staan en heeft geen extra onderdelen nodig om gemonteerd te worden. Of u nu langs een drukke weg een uithangbord wilt hebben staan, of midden in het centrum, met Ledpower regelen we dat in een handomdraai.

De perfecte reclame voor gerichte en toevallige klanten

Wilt u binnenkort een grote uitverkoop organiseren? Dan is een ledscherm van Ledpower de manier om dit groots aan te pakken. Het voordeel werkt namelijk tweezijdig.

1. Haal meer klanten binnen

Met grote, opvallende ledschermen is het makkelijker dan ooit om klanten die uw winkel passeren aan te trekken. Het heeft alle voordelen van een normaal billboard maar daarbovenop biedt het:

Lichtgevend scherm dat zelfs in het donker, in de mist en tijdens schemeringen goed te zien is.

U kan een compleet eigen reclamescherm laten zien. Dit kan geanimeerd of zelfs meerdere afbeeldingen zijn.

Wij hebben verschillende soorten ledschermen ter beschikking voor zowel binnen als buitengebruik. Winkeliers kiezen vaak voor ons mobiele led scherm.

Het is beschikbaar direct bij uw winkel. Ouderwetse billboards zijn alleen op specifieke plekken te vinden. Met bijvoorbeeld ons mobiele led scherm heeft u waar u maar wilt uw eigen reclame.

2. Ledschermen komen in ieder formaat

Iedere winkel is anders, dat geldt ook voor de promotie wensen van uw onderneming, Daarom bieden wij ledschermen in alle maten, van een compacte 4m² tot een gigantische 15m². Weet u niet zeker welk ledscherm huren voor u het beste is? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Ledpower. Wij geven graag persoonlijk advies over de mogelijkheden en kijken samen met u naar een optie die het beste bij uw winkel past.

3. Een ledscherm is overtuigend en geloofwaardig

Dat een ledscherm in Vlaanderen meer klanten aan kan trekken is logisch, maar wist u dat het ook dient om uw promoties overtuigender te maken? Hoe groter de aanpak van een actie, hoe meer de klant het gevoel krijgt dat een actie of promotie echt belangrijk is. Het is dan ook niet gek dat veel groothandels en winkeliers ervoor kiezen om een ledscherm te huren ter promotie van opruimingsuitverkoop en andere jaarlijkse evenementen.

4. Een ledscherm huren kan voor langere periodes

Er zijn genoeg klanten die slechts een paar dagen gebruik willen maken van een ledscherm, maar sommige ondernemers willen graag voor een langere tijd een ledscherm huren. Bij Ledpower komen wij ook deze klanten tegemoet met een scherpe prijs. Hoe langer u een ledscherm huurt, hoe beter de prijs wordt. Neem contact met ons op of vraag online een offerte aan voor een persoonlijk aanbod.

Zo werkt een ledscherm huren voor uw winkel

Denkt u nu: Een ledscherm huren kan heel veel betekenen voor mijn winkel? Dan hebben we bij Ledpower goed nieuws: U kunt binnen de kortste keren heel voordelig een mobiel led scherm huren voor bij u op locatie. Dit werkt als volgt:

Stap 1: Ga via onze site naar onze offerte pagina om meer informatie op te vragen en een persoonlijke offerte te ontvangen van Ledpower. Geef in deze offerte aan hoe groot het ledscherm moet zijn en welke doeleinden het scherm moet vervullen.

Stap 2: Geef in deze offerte ook aan hoeveel dagen u uw ledscherm wilt huren. Dit kan al vanaf één dag en vanaf €350 all-in. Onze offertes zijn inclusief de huur, levering en ondersteuning! Wilt u het meerdere dagen huren? Dan krijgt u een steeds hoger oplopende korting.

Stap 3: Geef aan of u hulp nodig heeft met het op maat maken van interactieve elementen en advertenties. Als multimediabedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte reclames, video’s en andere content.

Stap 4: U krijgt binnen 24 uur een persoonlijke offerte inclusief levering en installatie. Onze eigen specialisten komen met uw ledscherm bij u op locatie en zorgen ervoor dat alles perfect werkt. Dit doen wij vanuit Mechelen en zijn actief in heel Vlaanderen.

Stap 5: U kunt nu voor zolang u dit nodig hebt ons ledscherm huren en gebruiken. Laat een presentatie zien, toon uw reclames of bekijk met zijn allen een live wedstrijd. Zodra u klaar bent met uw ledscherm komt Ledpower het weer ophalen.