Dit is een nieuws titel

Waarom een ledscherm huren?

Waarom een ledscherm huren?

Voor winkels of bedrijven is het noodzakelijk om reclame te maken. Klanten hebben heel veel keuze in producten of merken en dus is het van groot belang om u te onderscheiden en de klanten naar u te lokken! Daarvoor moet je goed zichtbaar zijn!

Er is bewezen dat mobiele ledschermen 80% meer aandacht trekken dan gewone reclame of advertenties. Een tweede groot voordeel is dat je het content van uw ledscherm tijdens uw verhuur onbeperkt kan aanpassen. Wil u een nieuwe promotie aankondigen, openingsuren wijzigen, alles wordt onmiddellijk aangepast op het ledscherm. Al onze ledschermen zijn uitgerust met een 4G router. Dankzij onze mobiele applicatie is het mogelijk om van overal in de wereld een aanpassing op uw ledscherm te maken!

Outdoor mobiele ledschermen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet:

reclame, openingsuren, sportevenementen, opendeurdagen, festivals, opendeurdagen, beurzen, sponsoring, voetbalwedstrijden, wijkfeesten, fuiven u kan ze zelfs voor outdoor bioscoopvoorstellingen gebruiken! Waarom zou je voor ledpower kiezen?

We beschikken over verschillende ledschermen: u bepaalt de grootte van het scherm en de beeldkwaliteit ! We spelen heel kort op de bal en plaatsen onze ledschermen wanneer het voor u het beste uitkomt: overdag, ‘s avond, in het weekend, alles kan. Doordat we centraal gelegen zijn, is het mogelijk om een ledscherm te huren vanaf €15/dag!! Heeft u al kunnen adverteren voor zo een klein bedrag?!

Neem snel contact met ons op om uw ledscherm te reserveren!


Wil je een LED scherm huren? Contacteer ons via info@ledpower.be of telefonisch op volgende nummer 0471/31.86.95


Ik wil een ledscherm huren!

Laatste nieuws

Een ledscherm huren tijdens Corona tijden?

Sinds 18 maart is België in lockdown. Bedrijven, overheidsdiensten, winkels, … moeten hierdoor heel wat informatie communiceren en hiervoor kan u op ons rekenen!Zoekt u een eenvoudige, duidelijke en goedkope manier om aan te kondigen wanneer uw zaak heropent of dat de klanten via de webshop kunnen blijven bestellen? Huur een ledscherm bij ledpower!

Lees meer

Een ledscherm om te adverteren

Wil jij meer klanten voor jouw zaak? Wil jij opvallen tussen alle andere andere concurrenten van jouw branche? Wij geloven er voor de volle 100% in dat een Ledscherm het meest efficiënte "in real life" reclamemiddel is?

Lees meer

Verschillende soorten led schermen

Als jullie op zoek zijn naar een Led scherm vinden jullie heel veel info en verschillende namen: Indoor LED scherm, Outdoor LED scherm, LED Displays, LED Screens, LED Walls, LED wagens,...

Lees meer